Web Analytics
Junak mikro biznisa za 2024. je 'Bobist nameštaj' iz Šida - BetaRS

Junak mikro biznisa za 2024. je 'Bobist nameštaj' iz Šida

Ministar finansija Siniša Mali naveo je da je najviše zahvaljujući malim, mikro i srednjim preduzećima stopa rasta u prvom kvartalu ove godine bila 4,7 odsto. Ministar je pozvao sva preduzeća i predutenike da uključe u aktivnosti na realizaciji projekta EXPO 2027
FREE DOWNLOAD
Predstavnica PKS Branislava Simanić podsetila je da se ovo takmičenje odvija već 15 godina, a da je poslednje tri godine fokus na mikro preduzećima kojima je pomoć najviše potrebna.
Predsednik Izvršnog odbora i 3Bank Vladimir Vukotić je čestitao pobednicima i poželeo sve najbolje u daljem poslovanju. Uz podršku PKS, ovo takmičenje sprovode dnevni list Blic i 3Bank, na kom se biraju najbolji predstavnici najmanjeg biznisa, koji zapošljavaju do pet ljudi.
 Pobednik ovogodišnjeg takmičenja ``Junaci mikro biznisa 2024`` je ``Bobist nameštaj`` iz Šida, koji je osvojio nagradu u iznosu od 500.000 dinara. Drugo mesto u tom takmičenju u kojem su nabolji proglašeni danas u Privrednoj komori Srbije (PKS),  pripalo je proizvodnji odeće ``Đokić S`` iz Vladičinog Hana, čija nagrada iznosi 300.000 dinara, a 200.000 dinara za treće mesto pripalo je biznisu proizvodnje kartonske ambalaže ``Kartonprodukt`` iz Inđije.