Web Analytics
Hemofarm: Uspešno organizovan prvi ESG festival - BetaRS

Hemofarm: Uspešno organizovan prvi ESG festival

Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger je tim povodom danas na platou Studentskog grada istakao da je održivi razvoj zajednička odgovornost i da kompanije, institucije i čitavo društvo moraju da rade u sinergiji radi budućnosti svih ljudi.
FREE DOWNLOAD
Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger je rekao da Hemofarm danas predstavlja i 12. izveštaj o održivom razvoju, što je svedočanstvo kompanije na ESG putovanju. ``Počeli smo malim koracima, a danas možemo da se pohvalimo mnogim inicijativama u okviru svakog segmenta održivosti``, rekao je Zeliger.
Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger je ukazao da je lokacija na kojoj se održava ESG festival pravo mesto odakle treba da krene edukacija mladih koji su ``naša budućnost``.„Velika je privilegija biti ovde među studentima, i ponosni smo što je Univerzitet u Beogradu naš partner u ovom projektu. Ovo nije ni sam početak niti je vrhunac svih dešavanja vezano za održivost, ovo je samo jedan korak na našem putovanju“, naglasio je Zeliger.
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić je istakao da je jedan od segmenata tog projekta ukazuje na značaj i važnost prevencije, koji bi trebalo da podstakne mlade generacije da razumeju da su svi menadžeri svog zdravlja, kao i da prevencija igra ključnu ulogu u zaštiti zdravlja zajednice.
Rektor Univerziteta u Beogradu Vladan Đokić zahvalio je što se izložba, uz prateće panele i predavanja ESG festivala, održava u srcu Studentskog grada, gde četiri do pet hiljada studenata ima priliku da vidi savremene tehnologije i pristupe održivosti i na taj način oblikuje svoj budući profesionalni put.
Kompanija Hemofarm u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu organizovala je prvi ESG festival posvećene održivom razvoju, koji se ove nedelje održava u Studentskom gradu na Novom Beogradu. Studenti i posetioci ESG festivala, pored brojnih panela i okruglih stolova, imaju prilike da obiđu i prvu multimedijalnu interaktivnu izložbu posvećenu održivom razvoju „STADA Expo“.