Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 31. maj 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 31. maj 2023. godine

Društvo | 31.05.2023 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu, 31. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 31. maj 2023. pišu o situaciji na severu Kosova i Metohije, ukrajinskom napadu dronovima na Moskvu, o protestima u Srbiji i drugim temama.

BLIC - "Američki ambasador: Moguć i protektorat nad severom Kosova", o reakcijama na zauzimanje zgrada opština na severu Kosova. "Hteli su noge da rashlade", o dvojici dečaka koji su nestali na Dunavu kod Apatina.

VEČERNJE NOVOSTI - "Kfor čuva Kurtijeve uzurpatore", piše list. "Kijev ciljao u Putinovu rezidenciju?", o oborenim ukrajinskim dronovima u Moskvi.

DANAS - "Treći maj za nas traje i trajaće još", pišu roditelji učenika OŠ Vladislav Ribnikar u autorskim tekstovima za list. "Moguć susret visokog rizika u petak", o protestima protiv nasilja i protestima zbog situacije na Kosovu koji su najavljeni u isto vreme. "Specijalci i dalje u zgradama opština, najavljeni još veći protesti", piše list o događajima na severu Kosova.

INFORMER - "Ruski obaveštajci tvrde: SAD i NATO spremaju obojenu revoluciju u Srbiji, Kurti glavni izvršilac", piše list.

ALO - "Izmislila trudnoću da je ne ubije!" ispovest devojke koja je bila u taksiju u koji je ušao U. B, ubica iz Mladenovca, piše list.

KURIR - Poruka predsednika Srbije Alaksandra Vučića na sastanku sa ambasadorima Kvinte "Krajnje je vreme za oštru i jasnu reakciju prema Prištini".

NOVA - "Režim hoće da gasi proteste, opozicija traži da MUP omogući šetnju", piše list. Predsednik pokreta SRCE Zdravko Ponoš: "Srbi sa Kosova zloupotrebljeni po ko zna koji put".

POLITIKA - "Kfor obučavao Kurtija za razbijanje protesta", piše list. "Da li su ugrožena prava zaposlenih u Fondu za zaštitu ljudskih prava", o navodnom mobingu u toj NVO.

SRPSKI TELEGRAF - O tenzijama između Srbije i Kosova u tekstu "Ovo je plan Kurtija i njegovih mentora: Pet dokaza da spremaju zlo kao 1999."

Teme