Web Analytics
Pari Sen Žermen potvrdio da Mesi napušta klub na kraju sezone - BetaRS

Pari Sen Žermen potvrdio da Mesi napušta klub na kraju sezone

Fudbal | Izvor: Beta-AFP | 03.06.2023 | access_time 20:15
Pari Sen Žermen potvrdio da Mesi napušta klub na kraju sezone
Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je danas da će fudbaler Lionel Mesi na kraju sezone napustiti klub, po isteku ugovora.

Mesi će večeras poslednji put igrati za pariski klub, u utakmici protiv Klermona, u poslednjem kolu francuskog prvenstva. Njegov ugovor ističe krajem meseca.

"Klub želi toplo da zahvali sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte i osvajaču dve titule u plavo-crvenom dresu". Pari Sen Žermen je ponosan što je u svojim redovima imao najboljeg igrača u istoriji i uz izvesne emocije, želi mu još uspeha u nastavku karijere", navodi se u saopštenju Pari Sen Žermena.

Mesi je pre dve sezone iz Barselone prešao u pariski klub, za koji je odigrao 74 utakmice, postigao 32 gola i imao 35 asistencija.

"Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima na ove dve godine. Želim im sve najbolje u budućnosti", naveo je Mesi u saopštenju.

Svetski mediji spekulišu da bi 35-godišnji Argentinac mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija. Govorilo se o transferu u saudijski Al Hilal, ali se čini da je ta mogućnost otpala.

"Ne može se potceniti njegov doprinos Pari Sen Žermenu i francuskoj ligi. Leu i njegovoj porodici želimo sve najbolje u budućnosti", rekao je predsednik kluba Naser Al-Kelaifi.

Teme