Web Analytics
Global Finance proglasio UniCredit za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi - BetaRS

Global Finance proglasio UniCredit za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Ekonomija | Izvor: Beta | 06.06.2023 | access_time 17:30
Global Finance proglasio UniCredit za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi
 Časopis Global Finance je 10. godinu za redom proglasio Unikredit (UniCredit) banku u Srbiji najboljom bankom za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima (podkastodi) u Srbiji, saopštila je danas ta banka.

Unikredit grupa je proglašena za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi u godišnjim nagradama Global Finance, dok je takođe dobila šest nagrada za najbolju podkastodi banku u Srbiji, Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Sloveniji.

Nagradama za podkastodi banku, Global Finance odaje priznanje organizacijama koje nude inovativne ideje, efikasna rešenja i snažnu savetodavnu podršku.

„Ovo je 14. godina zaredom da je Unikredit nagrađen ovom prestižnom nagradom, pokazujući našu nepokolebljivu posvećenost pružanju izuzetnih usluga našim klijentima“, rekao je direktor korporativnog bankarstva za Centralnu i Istočnu Evropu u Unikredit grupi Fabio Fornaroli.

Dodao je da nagrade u Unikredit bankama u pojedinačnim zemljama u kojima posluje ta grupacija ističu snagu i posvećenost centralnih i lokalnih timova Global Securities Services, koji neumorno rade na pružanju najviših standarda usluga, obezbeđujući neometanu i efikasnu uslugu za klijente.

"Ponosni smo što smo prepoznati kao lideri u industriji i ostajemo posvećeni prevazilaženju očekivanja u godinama koje dolaze", rekao je Fornaroli.

Izdavač i urednički direktor Global Finance-a Džozef D. Đaraputo je rekao da je pandemija ubrzala tempo digitalizacije za podkastodi i banke koje su nagrađene nastavljaju da se prilagođavaju kako bi svojim klijentima na globalnom nivou pružile vrhunske usluge po osnovu hartija od vrednosti.

Teme