Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 15. jun 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 15. jun 2023. godine

Društvo | 15.06.2023 | access_time 08:10
 Naslovne strane za četvrtak, 15. jun 2023. godine
FOTO: SAŠA ĐORĐEVIĆ

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o hapšenju trojice kosovskih specijalaca, o situaciji na severu Kosova i o predstojećim protestu "Srbija protiv nasilja".

ALO - "Sprečen napad terorista!", o hapšenju trojice kosovskih specijalaca za koje srpske vlasti navode da su naoružani prešli administrativnu liniju.

BLIC - "Kurtijevi policajci uhapšeni kod Raške", o hapšenju trojice pripadnike kosovske policije. List objavljuju dodatak "Obrazovanje" o upisu na fakultete.

VEČERNJE NOVOSTI - O umrežavanju zdravstvenog sistema list piše pod naslovom: "Po dijagnozu u bilo koji grad". "Uhapšena trojica Kurtijevih terorista", o akciji srpske policije.

DANAS - "Ili će stati nasilje ili staje Srbije", o sedmom protestu "Srbija protiv nasilja". "Ističe rok trajanja Srpskoj listi?", o situaciji na severu Kosova.

INFORMER - "Kurtijevi teroristi uhapšeni u Srbiji!", list piše o hapšenju trojice pripadnika kosovskih specijalnih snaga na teritoriji opštine Raška.

KURIR - "Izašao iz ilegale", o pojavljivanju Marka Miloševića, sina bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, nakon više od 20 godina u ilegali, na otkrivanju spomenika Slobodanu Miloševiću u Moskvi.

NOVA - "Srbi više ne veruju ni Vučiću ni Kurtiju", o situaciji na severu Kosova. List piše da je sedmi protest "Srbija protiv nasilja" zakazan za subotu.

POLITIKA - List piše da je policija Srbije uhapsila trojicu kosovskih policajaca u tekstu pod naslovom: "Albanski teroristi uhapšeni kod Raške". List prenosi izjavu predsednika Srbije - "Vučić: Kurti prešao Rubikom, želi rat po svaku cenu".

SRPSKI TELEGRAF - "Kurtijevi specijalci pohapšeni s automatima i specijalnim telefonima", o hapšenju trojice pripadnika kosovskih specijalnih jedinica u opštini Raška.

Teme