Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 18. jul 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 18. jul 2023. godine

Društvo | 18.07.2023 | access_time 08:10
 Naslovne strane za utorak, 18. jul 2023. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o protestima, o naoružavanju Kosova, odnosima u regionu, vrućinama.

ALO - List piše o savetima za rashlađivanje na tropskim temperaturama u Srbiji: "Kako da preživite na +40".

BLIC- Pred sastanak Vučić- Stoltenberg: "Hoće li NATO urazumiti Kurtija?". Posle 80 dana i 11 okupljanja "Šta su doneli protesti?". Deset saveta "Kako da se spasite od paklenih vrućina". Dva ključna cilja do kraja 2023: "Novakov plan da preboli Vimbldon", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - O napadu na Krimski most "U Kijevu euforija, a Moskva priprema odmazdu". Trgovcima marže pune džepove: "Prodaju za 40 odsto više od nabavne". Obuka budućih pilota: "U 'lasti' maštaju o 'migu 29'".

DANAS - Stavljanje direktora BIA na crnu listu Sjedinjenih Američkih Država uvod u probleme za vlast: "Nove sankcije Srbiji ako Vučić ne smeni Vulina". Srbija zbog razrešenja 23 ambasadora do kraja godine neće imati diplomate na ključnim tačkama sveta: "Zaslužni kadrovi ispred interesa države". Sindikalci u "Srbija kargo" tvrde da se ne ulaže u održavanje vozova, zbog čega se kvare: "Od 16 novih lokomotiva radi samo pet".

INFORMER - "Ukrajina opet napala most na Krimskom poluostrvu!", piše list.

KURIR - List piše o smenama ambasadora kojima je istekao mandat od četiri godine u tekstu pod naslovom "Pravila".

NOVA - Američki stručnjak za spoljnu politiku Edvard P. Džozef ocenjuje da "Bela kuća neće više tolerisati Vučićeve masovne manipulacije". Vlast ne odustaje od pretvaranja javnih preduzeća u akcionarska društva ograničene odgovornosti: "Vlada namerila da rasproda državne firme", piše list.

POLITIKA - O odnosima u regionu: "Orić preti ratom, Bećiroviću se priviđa 'Velika Srbija'". O naoružavanju Kosova "Ko može da razoruža Kurtijevu vojsku". O budućem anketnom odboru za ispitivanje činjenica koje su dovele do masovnih zločina list piše pod naslovom "Lazović i Obradović u klinču zbog Tepićeve".

SRPSKI TELEGRAF - O problemima na beogradskom aerodromu: "Francuzi hoće da zabrane Vesiću da dolazi na aerodrom", piše list.

Teme