Web Analytics
Mirjana Garapić Zakanyi novi člana Izvršnog odbora Milenijum osiguranja - BetaRS

Mirjana Garapić Zakanyi novi člana Izvršnog odbora Milenijum osiguranja

Ekonomija | Izvor: Beta | 01.08.2023 | access_time 12:10
Mirjana Garapić Zakanyi novi člana Izvršnog odbora Milenijum osiguranja
Mirjana Garapić Zakanyi je novi člana Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, saopštila je danas ta kompanija.

Kako je istaknuto, njeno dugogodišnje iskustvo u pokretanju poslovanja i novih inicijativa u finansijskom sektoru će dati dragocen doprinos uvođenju digitalne transformacije u oblast osiguranja.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobila priliku da postanem deo ove ugledne regionalne kompanije i radim sa uspešnom ekipom profesionalaca u Milenijum osiguranju, kompaniji koja ima za cilj izvrsnost u poslovanju, dalji rast i osvajanje tržišta kroz vrhunsku brigu o svojim korisnicima, kao i da bude u vrhu inovativnih poslovnih tehnologija", kazala je Garapić Zakanyi.

Istakla je da će se njen tim fokusirati na uvođenje digitalnih  inovacija i promena u poslovanju, kako bi kompanija ostala u vrhu po konkurentnosti i raznovrsnosti usluga na tržištu osiguranja u Srbiji, a samim tim i pružala vrhunsku uslugu klijentima.

Garapić Zakanyi je radila je u više banaka u Srbiji, na pozicijama člana Izvršnog odbora.

Više od deset godina rukovodila je poslovanjem nemačke regionalne bankarske grupe – ProCredit u Srbiji i regionu, a bila je i zadužena za pokretanje poslovanja prve mobilne i digitalne banke u regionu, koju je u Srbiji osnovao vodeći norveški telekomunikacioni operater Telenor.

U Milenijum osiguranje dolazi sa pozicije člana Izvršnog odbora Mirabanke.

Teme