Web Analytics
Sutra sunčano uz promenljivu oblačnost - BetaRS

Sutra sunčano uz promenljivu oblačnost

Društvo | 07.08.2023 | access_time 12:35
Sutra sunčano uz promenljivu oblačnost

U Srbiji će sutra biti sunčano vreme uz promenljivu oblačnost i dnevnu temperaturu koja će i dalje u većini mesta biti ispod proseka za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru će biti oblačno i sveže, osim na jugoistoku gde će biti pretežno oblačno još ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 11 do 15, a najviša od 21 do 25 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru biti umereno oblačno i sveže. Tokom dana preovlađivaće sunčano vreme uz promenljivu oblačnost. Najniža temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U Srbiji će narednih dana biti pretežno sunčano, osim u četvrtak kada se očekuje prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutra će biti sveža, a dnevna temperatura biće u postepenom porastu i to posebno u drugoj polovini sedmice kada će ponovo u većini mesta biti oko 30 stepeni.

Biometeorološka prognoza za utorak, 8. avgust 2023. godine:

Biometeorološka situacija povolјno će uticati na osobe sa hroničnim obolјenjima. Oprez se i dalјe savetuje astmatičarima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu pospanosti i bolova u kostima i zglobovima.

Teme