Web Analytics
Amerikanci sumnjaju da Tramp ima 98 kilograma - BetaRS

Amerikanci sumnjaju da Tramp ima 98 kilograma

Svet | Izvor: Beta-AFP | 25.08.2023 | access_time 19:35
Amerikanci sumnjaju da Tramp ima 98 kilograma
Mnogi Amerikanci su danas na društvenim mrežama izrazili sumnju da bivši predsednik SAD Donald Tramp (Trump) ima 98 kilograma kako je navedeno u njegovom policijskom dosijeu.

Sumnja je izražena jer je sam Tramp odbio da stane na policijsku vagu kad se predao nadležnim organima u Atlanti.

Neki Amerikanci koji tvrde da imaju 98 kilograma, su na društvenim mrežama objavili svoje fotografije na kojima deluju vitkiji od Trampa.

Mnogi su napisali da bivši predsednik ima sigurno od 115 do 120 kilograma.

Tramp je bio podvrgnut ponižavajućoj proceduri fotografisanja u zatvoru u Atlanti, ali mu je omogućeno da dostavi podatke o visini i težini. Rekao je da je visok 190 centimetara i da ima tačno 97,5 kilograma.

To je bilo razočarenje za hiljade korisnike interneta koji su danima spekulisali šta će da kaže policijska vaga. Tako je nastala neverica.

"Ako Donald Tramp ima 98 kilograma, kako piše u zatvorkom dosijeu, onda sam se ja zabavljao sa (glumicom) Hali Beri (Halle Berry)", napisao je jedan bivši demokratski zvaničnik iz Južne Karoline.

Jedan američki televizijski kanal je emitovao galeriju fotografija Donalda Trampa i sportskih legendi slične visine.

Na slikama se vidi "trbušasti republikanac" upoređen sa vitkijim igračima američkog fudbala Tomom Brejdijem (Brady) (193 cm, 102 kg) i Lamarom Džeksonom (Jackson) (188 cm, 98 kg), ili čak bokserom Mohamedom Alijem (191 cm, 97 kg).

Lekar Bele kuće je u januaru 2018. godine rekao da je tadašnji predsednik Tramp visok tačno 190 centimetara i težak 108 kilograma.

Prema tim podacima, Trampov indeks telesne mase iznosi 29,9, što je odmah ispod praga gojaznosti (30). Već u to vreme su postojale sumnje u tačnost te informacije.

Da li je Tramp, koji je retko viđen da vežba i tvrdi da voli hamburgere i gazirane sokove, u međuvremenu izgubio najmanje deset kilograma, zapitali su se Amerikanci koji su se šalili i na račun boje njegove kose, navodeći razne nijanse plave boje.

Teme

Ekonomija

Dnevni evropski servis

Šta drugi čitaju

Fudbal

Zelena Srbija

Hronika

Scena