Web Analytics
Naslovne strane za nedelju 10. septembar - BetaRS

Naslovne strane za nedelju 10. septembar

Društvo | 10.09.2023 | access_time 10:15
Naslovne strane za nedelju 10. septembar
Foto: Beta/ DRAGAN GOJIC

Maroko broji stotine mrtvih, Zemljotres odneo više od hiljadu života, Razorni zemljotres u Maroku, neki su od naslova na naslovnim stranama beogradskih dnevnih listova za nedelju, 10. septembar 2023. Pored toga, novine najviše pišu o sportskim uspesima srpskih košarkaša i tenisera.

BLIC- Na naslovnoj strani pod velikim naslovom "Idemo bre!", list najavljuje finale na svetskom prvenstvu u košarci i pohodu Novaka Đokovića na 24. grend slem titulu u finalu US opena. Nedelja ponosa u Beogradu "Održana Prajd šetnja 'Nismo ni blizu'".

ALO - "Pokorite planetu", u susret finalu Mundobasketa na kojem srpski košarkaši igraju sa Nemačkom i meču srpskog tenisera Novaka Đokovića sa Medvedevom. "Bićemo sve jači", poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na promociji najmlađih oficira.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Radost Srbije" list pišu o košarci i tenisu. Ministar trgovine Tomislav Momirović najavio "Povoljne cene u radnjama svaki dan". Intervju sa umetnikom i članom ruske Dume Nikolajem Burljajevim "Zapad ne razume ni srpsku, ni rusku dušu".

KURIR - "Ajmo, junaci" o uspesima srpskih košarkaša i tenisera Novaka Đokovića. Intervju sa liderom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem "SNS je spreman za izbore, ne čuvamo fotelje po svaku cenu!"

POLITIKA - Tema nedelje - svetski poredak na ispitu u Africi "Hunte dolaze, 'mirovnjaci' odlaze". Minstarka zaštite životne sredine Irena Vujović tvrdi "Nikad veća ulaganja u ekologiju". Ekskluzivno, američki reditelj Vudi Alen: "U životu su važni zdravlje, znanje i novac".

SRPSKI TELEGRAF - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na promociji novih oficira: "Obećavam, bićemo sve jači". "Mrtve u Maroku broje na hiljade", o zemljotresu koji je pogodio tu zemlju.

Teme