Web Analytics
Policija Kosova: Uhapšena još jedna osoba u vojnoj uniformi i naouržana dugim cevima - BetaRS

Policija Kosova: Uhapšena još jedna osoba u vojnoj uniformi i naouržana dugim cevima

Kosovo | Izvor: Beta | 24.09.2023 | access_time 21:50
Policija Kosova saopštila je večeras da je usled posvećenosti i zalaganja nadležnih policijskih jedinica, u okviru bezbednosnog perimetra uhapšen još jedan napadač, koji je takođe bio u vojnoj uniformi i naoružan dugim puškama i municijom.

"U kasnim satima intenzitet napada na policijske službenike je smanjen, ali je bezbednosna situacija i dalje napeta, dok su policijske jedinice tokom kontrole na pojedinim lokacijama, stambenim objektima i u pojedinim vozilima koja su se nalazila oko manastira u Banjskoj, pronašle arsenal oružja", navedeno je u saopštenju kosovske policije.

Prema prvim informacijama, reč je o pronalaženju desetina, stotina komada naoružanja različitih vrsta i kalibara, uniformi i logističke opreme, među kojima je i vojno naoružanje teškog kalibra poput granata, pištolja, mitraljeza, kalašnjikova, zolja i drugo.

Policija je potvrdila da je pod rukovodstvom tužioca Specijalnog tužilaštva Kosova, u koordinaciji sa Euleksom i Kforom, ušla u prateće objekte manastira Banjska, radi obavljanja službenih dužnosti.

Teme

Novo

Video

Ekonomija

Šta drugi čitaju

Društvo

Fudbal

IT

Zelena Srbija