Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 9.oktobar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 9.oktobar

Društvo | 09.10.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za ponedeljak 9.oktobar
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o ratu u Izraelu i o najavama izbora u Srbiji.

ALO - "Krvava subota!", o napadu Hamasa na Izrael. "Sedam dana rekreativne čak 40.000 dinara", o cenama rekreativne nastave za učenike.

BLIC - List prenosi ispovesti srpskih državljana evakuisanih iz Izraela, u tekstu pod naslovom: "Rat do istrebljenja".

VEČERNJE NOVOSTI - "Naš narod neće više niko da proteruje", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Izrael u ratu, Srbi se evakuišu", o situaciji u Izraelu, posle napada palestinske ekstremističke grupe Hamas.

DANAS - "Izrael najavio osvetu da se ovo više nikad ne desi", o situaciji u Izraelu, posle napada Hamasa. List piše o zajedničkom pismu pet opozicionih stranaka međunarodnoj zajednici, u tekstu pod naslovom: "Izbori koji slede su namešteni".

INFORMER - "Pakao u svetoj zemlji", list piše o napadu Hamasa i proglašenju ratnog stanja u Izraelu.

KURIR - O ratu između Izraela i palestinskog Hamasa: "Haos". "Odluka", o najavi predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića o održavanju izbora u 70 opstina u decembru.

NOVA - "Zajednička kontrola izbora bez obzira na broj kolona", kaže lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta. "Rat u Izraelu", o sukobu izraelskih snaga i Hamasa.

POLITIKA - "Izrael i zvanično u ratnom stanju", o situaciji u Izraelu, posle napada Hamasa. "Vučić: Situacija u svetu sve gora ali Srbija može da napreduje", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF - "Ovako je pukla gvozdena kupola", o napadu Hamasa na Izrael.

Teme