Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 29. oktobar - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 29. oktobar

Društvo | 29.10.2023 | access_time 10:15
Naslovne strane za nedelju, 29. oktobar
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 29. oktobar pišu o policijskoj akciji protiv iregularnih migranata na severu zemlje, o ratu Izraela i Hamasa, o pooštravanju kontrole granica unutar Šengena u EU i o drugim temama.

POLITIKA - O povratku stroge kontrole granica unutar Šengena u EU zbog bezbednosnih pretnji. "Kraj Evrope bez granica". Razgovor nedelje sa ministarkom zdravlja Danicom Grujičić: "Očigledno je da sam mnogima zasmetala".

ALO - U susret izborima 17. decembra list analizira kako vlast izlazi na izbore, a kako opozicija, pod naslovom "Srbija ne sme da stane". Intervju sa ministrom informisanja i telekomunikacija Mihailom Jovanovićem "Imamo najbolje medijske zakone".

BLIC - List piše o ratu između Izraela i palestinskog Hamasa "Bombe oru tunele Hamasa".

VEČERNJE NOVOSTI - "Policija na nogama, migranti u lisicama", o policijskoj akciji na području Subotice i drugih gradova povodom iregularnih migranata.

KURIR - Pod naslovom "Totalna invazija" o nastavku rata Hamasa i Izraela. U Kragujevcu lopov ukrao zlatne poluge i dukate iz kuće: "Filmska pljačka".

SRPSKI TELEGRAF - "Od Hamasa neće ostati ni prašina", list piše o invaziji Izraela na Hamas. Pod naslovom "Decenija rasta" list piše o porastu plata i penzija u poslednjih deset godina.

Teme