Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 1. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 1. novembar 2023. godine

Društvo | 01.11.2023 | access_time 07:55
Naslovne strane za sredu, 1. novembar 2023. godine
Foto: Milan Obradovic
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu 1. novembar 2023. godine pišu o poseti predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, o predizbornim temama i otvaranju fabrike "Ariston" u Nišu.

BLIC - "Srbija je najveći partner EU na Balkanu" o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen. "Rascepkana desnica se sprema na saradnju sa Đilasom" piše list o planovima dela opozicije oko izbora.

VEČERNJE NOVOSTI - O otvaranju italijanske fabrike u Nišu list piše pod naslovom "Fabrika Ariston gradiće se u Nišu". Upozorenje logopeda "Deca zbog mobilnog ne mogu da nauče reči".

DANAS - "Vučić obećava državne pare za partijske interese", piše list da li će prosečna plata u 2027. godini dostići 1.400 evra. Nastavak štrajka radnika Pošte Srbije "Pošta više ne stiže u Novi Sad, pretnje štrajkačima".

NOVA - Pod naslovom "Šapić odbio rukovanje, zabranjeni telefoni i prisustvo novinarima" list piše o sednici Privremenog veća Grada Beograda. "Skinuli rukavice - EU od Srbije traži priznanje Kosova" piše list o zahtevima EU na sastanku Fon der Lajen i Vučića u Beogradu.

POLITIKA - "Kosovo i Metohija i sankcije Rusiji prepreke na putu ka EU" o susretu Ursule fon der Lajen i Aleksandra Vučića.

Teme