Web Analytics
Obradović: Povećan broj medijskih napada na 'Nacionalno okupljanje', dokaz da nam raste rejting - BetaRS

Obradović: Povećan broj medijskih napada na 'Nacionalno okupljanje', dokaz da nam raste rejting

Politika | 04.11.2023 | access_time 12:30
Obradović: Povećan broj medijskih napada na 'Nacionalno okupljanje', dokaz da nam raste rejting
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je, od kada su sa strankom Zavetnici pokrenuli "Nacionalno okupljanje", povećan broj "medijskih kleveta i golih laži", navodeći da to vidi kao dokaz da toj izbornoj listi raste rejting.

"Prvo su nas režimski sledbenici napadali u Skupštini Srbije, pa nam lepili šiptarsku kapu na plakatima po ulicama, pa nam uništavali bilborde, pa smo profesor Ratko Ristić i ja osam dana za redom bili negativno etiketirani na naslovnoj strani jednog dnevnog lista pod kontrolom aktuelne vlasti", naveo je Obradović u saopštenju.

Ocenio je da se sve to dešava zato što se protive "francusko-nemačkom ulitmatumu o priznanju lažne države Kosovo", za koji navodi da ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio u Briselu i Ohridu.

Obradović je naveo i da su "razočarani birači" vladajućeg režima, pokretanjem "Nacionalnog okupljanja" dobili jasnu alternativu, i da je zbog toga danas na televizijama sa nacionalnom frekvencijom emitovan program u kome su, kako je ocenio, izloženi neverovatnim medijskim napadima na koje ne mogu da odgovore.

"Međutim, sve to nas raduje jer to znači da 'Nacionalnom okupljanju' iz dana u dan raste rejting i da birači napuštaju vladajuće stranke. Rodoljubi Srbije se očito vraćaju na čvrste patriotske pozicije koje predstavlja 'Nacionalno okupljanje' i neće više da glasaju za SNS i SPS koje se odriču najsvetijeg dela naše državne teritorije zarad puta u EU po svaku cenu", dodao je predsednik Dveri.

Teme