Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 11. novembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 11. novembar 2023. godine

Društvo | 11.11.2023 | access_time 10:55
Naslovne strane za subotu, 11. novembar 2023. godine
BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 11. novembar povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu imaju sliku cveta ramonde, a pišu i o održavanju Foruma o miru u Parizu, na kome učestvuje srpski predsednik Aleksandar Vučić, o izborima koji će se održati 17. decembra, i o drugim temama.

ALO - O sastanku srpskog i francuskog predsednika, Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona u tekstu "Potvrđeno duboko prijateljstvo Srba i Francuza". "Hamas drži mog rođaka kao taoca", kaže ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

BLIC - O obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu "Cvet ramonde na reveru kao simbol pobede". "Susret Vučića i Makrona u Parizu", o učešću srpskog predsednika Aleksandra Vučića na Forumu o miru u Parizu.

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Ne pada mi na pamet da Kosovo priznam". "Srbiji je danas dan pobede", izjava ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikole Selakovića, povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

DANAS - Autorski tekst akademika Vladice Cvetkovića o okupljanju javnih ličnosti pred izbore "ProGlas je prodrmao naprednjački kavez". Filološka gimnazija u Beogradu o slučaju uznemiravanja učenica na ekskurziji: "Profesor više nije član kolektiva naše škole".

INFORMER - "Eksplodirao gas, srušio pola kuće", o eksploziji u Zemunu. O ratu u Ukrajini list piše u tekstu "Zelenski na Ruse šalje žene".

KURIR - "Bajatović preprodavao gas iz skladišta Banatski dvor?", o navodnim malverzacijama direktora preduzeća "Srbija gas" i funkcionera Socijalističke partije Srbije. Pod naslovom "Impresivno", list piše o staničnoj zgradi železničke stanice "Prokop" koja je otvorena pre 20 dana.

NOVA - List piše da je zbog obustave projekta "Jadar" kompanija "Rio Tinto" tužila Srbiju: "'Rio Tinto' podneo devet tužbi protiv naše države". "Sakupljanje glasova kao prekovremeni rad", list navodi da vlast ucenjuje zaposlene u javnom sektoru pred izbore 17. decembra.

POLITIKA - "Najsjajnija pobeda 'najbolje male vojske'", o obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu. List piše o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Mirovnom forumu u Parizu: "Svima na Zapadu jasno je da Kurti ne želi ZSO".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Makron stiže u Srbiju". Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić kaže za list "Uradili smo mnogo, uradićemo još više".

Teme