Web Analytics
Novo lice Srbije: Ovaj režim mora biti poslat u istoriju - BetaRS

Novo lice Srbije: Ovaj režim mora biti poslat u istoriju

Politika | 12.11.2023 | access_time 16:35
Novo lice Srbije: Ovaj režim mora biti poslat u istoriju

Stranka Novo lice Srbije koja je deo liste "Srbija protiv nasilja" usvojila je danas program i statut, izabrala stranačko rukovodstvo i usvojila deklaraciju pod nazivom "Srbija zaslužuje bolje".

Predsednik stranke Miloš Parandilović rekao je na prvoj izbornoj skupštini da su Novo lice Srbije pre godinu dana "formirali ljudi koji su u nemogućim uslovima pokazali hrabrost i volju da se bore protiv kartela Aleksandra Vučića, verujući u bolju i pravedniju Srbiju.

"Sa uverenjem da Srbija zaslužuje bolje od naprednih pljačkaša u odelima krenuli smo u borbu za povratak države koja nam je oteta. Našu zemlju danas vode lažne patriote koje su Srbe na Кosovu ostavili na milost i nemolost Aljbinu Кurtiju i Milanu Radoičiću", izjavio je Parandilović i dodao da 17. decembra ovaj režim mora biti poslat u istoriju.

Kako je saopšteno, za jednog od potpredsednika izabran je i Ivan Matović, predsednik udruženja Starosedeoca iz Кraljeva i najozbiljniji kandidat za gradonačelnika tog grada nakon smene naprednjačke vlasti.

Teme