Web Analytics
Advokati sa višedecenijskim iskustvom podržali izbornu listu Srbija na Zapadu - Da se struka pita - BetaRS

Advokati sa višedecenijskim iskustvom podržali izbornu listu Srbija na Zapadu - Da se struka pita

Politika | Izvor: Beta | 13.11.2023 | access_time 12:55
Advokati sa višedecenijskim iskustvom podržali izbornu listu Srbija na Zapadu - Da se struka pita
Foto: Pixabay

Stranka "Nova - da se struka pita" je danas istakla da su advokati s višedecenijskim iskustvom - Rade Terzić, Sead Spahović, Slobodan Ružić i Tanja Petovar pružili podršku njenoj izbornoj listi "Srbija na Zapadu – Da se struka pita".

U saopštenju piše da je "veliki broj najuglednijih pojedinaca iz svih sfera društva već podržao našu listu, a poverenje grupe advokata od autoriteta i neupitnog profesionalnog integriteta jeste dokaz koliko je važno da građanska Srbija ima predstavnike u budućem sazivu parlamenta".

Posle najave da ta lista planira učešće na predstojećim izborima, 17. decembra, "svedoci smo neverovatne energije i podrške koja se svakog dana uvećava, što smatramo potvrdom stavova koje zastupamo i od kojih nećemo odustati", piše u saopštenju.

Stranka je navela da su stub njene politike "evroatlantske integracije, direktni razgovori sa kosovskim Albancima i rešavanje viševekovnog problema između dva naroda, nova regionalna politika i bespoštedna borba protiv svih vidova kriminala i korupcije, kao i nacionalizma i ekstremizma".

Istakli su i i da "nema kompromisa" o zalaganju za to, te da pripremaju set mera koji će "drastično promeniti standard građana i promeniti ekonomski položaj svakog pojedinca".

Teme