Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 20. novembar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 20. novembar

Društvo | 20.11.2023 | access_time 08:25
Naslovne strane za ponedeljak 20. novembar
Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. novembar 2023. godine pišu o plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, novom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru i izbornim temama.

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa otvaranja stadiona "Kraljevica" u Zaječaru poručio "Na računu imamo pet milijardi evra". Intervju sa potpredsednikom Srpske radikalne stranke Aleksandrom Šešeljem "Vlast se neće rušiti na ulicama".

BLIC - "Mladi iks faktor na izborima", piše list i navodi da najređe glasaju mladi od 18 do 30 godina. "Srbija na mišiće do EP 2024.", o plasmanu fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

VEČERNJE NOVOSTI - O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo u tekstu "Orlovima viza za Evro". "Stadion Kraljevica po standardima UEFA", o novom stadionu u Zaječaru.

DANAS - O otvaranju stadiona "Kraljevica" u Zaječaru, list piše pod naslovom "Došli, videli, otvorili, pa 'pobegli' za Leskovac". "Čeka se SNS odgovor na ProGlas", o inicijativi javnih ličnosti koje pozivaju na masovni izlazak na izbore.

INFORMER - Pod naslovom "Oživeo srpski fudbal" o otvaranju stadiona "Kraljevica" u Zaječaru i plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo.

KURIR - Pod naslovom "Impresivno" o otvaranju novog stadiona "Kraljevica" u Zaječaru na kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio nova ulaganja. Pod naslovom "Uspeli smo!" o plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo posle 24 godine.

NOVA - Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže za list "Režim je u Bavaništu polomio zube". "Štrajkovi na sve strane, a Vučić otvara stadione", piše list.

POLITIKA - "Kurti opet uskraćuje Srbima izborno pravo", navodi list. "Nacionalni stadion u Beogradu do 1. decembra 2026. godine", prenosi list najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRPSKI TELEGRAF - Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja stadiona "Kraljevica" u Zaječaru: "Nije Srbija samo Brograd; Zaječar, Sombor i Požarevac su prioriteti". "Orlovi se mučili, ali su na EP posle pune 24 godine", piše list o plasmanu srpskih fudbalera na evropsko prvenstvo.

Teme