Web Analytics
Danas hladno, sa padavinima, na planinama sneg - BetaRS

Danas hladno, sa padavinima, na planinama sneg

Društvo | Izvor: Beta | 25.11.2023 | access_time 00:25
Danas hladno, sa padavinima, na planinama sneg
U Srbiji će danas biti oblačno sa padavinama, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača, a u nižim predelima sa kišom, koja će od sredine dana i posle podne sa daljim padom temperature preći u sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina biće na jugozapadu, jugu, jugoistoku i istoku Srbije, u nižim i brdskim predelima formiranje snežnog pokrivača visine od pet do 20 centimetara, na planinama lokalno i više od 30 centimetara.

Duvaće slab i umeren, povremeno i jak severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do sedam stepeni, dnevna temperatura će biti u padu, a sredinom dana i posle podne biće u intervalu od nula na jugu do pet stepeni na severu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini.

U Beogradu će biti oblačno, vetrovito i hladno, povremeno sa slabom kišom, u višim delovima grada sa padom temperature posle podne i uveče, kratkotrajno i sa susnežicom i snegom.

Duvaće slab i umeren, povremeno i jak severozapadni vetar. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja oko četiri stepena, posle podne u padu na dva stepena.

Teme