Web Analytics
Popović: Podrška SNP listi 'Srbija ne sme da stane' nepokolebljiva na svim nivoima - BetaRS

Popović: Podrška SNP listi 'Srbija ne sme da stane' nepokolebljiva na svim nivoima

Politika | 25.11.2023 | access_time 13:40
Popović: Podrška SNP listi 'Srbija ne sme da stane' nepokolebljiva na svim nivoima
Foto: Beta/Emil Vaš

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da je podrška te stranke izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", nepokolebljiva na svim nivoima.

Popović je u Rumi, gde je otvorena kancelarija Opštinskog odbora SNP, ocenio da je Srbiji potrebno "pouzdano vođstvo" koje po njegovim rečima,lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i Srpska narodna partija kao deo te koalicije, mogu da obezbede građanima.

"Naši zajednički ciljevi su nastavak ekonomskog razvoja, kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak koji možemo dostići obezbeđujući političku stabilnost naše zemlje i u godinama koje su pred nama. Ubeđeni smo da će uspeh ove liste na izborima 17. decembra najbolje služiti interesima naših građana, nastavljajući politiku predsednika Vučića koja je u prethodnom periodu donela značajan napredak i poboljšanje životnog standarda u Srbiji", naveo je Popović a prenela SNP.

Ocenio je da otvaranja novih stranačkih kancelarija SNP širom Srbije "svedoče o stabilnom napretku i neprestanom rastu" te partije.

"Zaista sam srećan što sve veći broj naših sugrađana prepoznaje našu politiku tradicionalnih, konzervativnih vrednosti kao rešenje svojih problema i garant bolje budućnosti", naveo je Popović.

Teme