Web Analytics
Zelenović: Potrebna zajednička borba da se incident na šabačkom mostu nikada ne bi ponovio - BetaRS

Zelenović: Potrebna zajednička borba da se incident na šabačkom mostu nikada ne bi ponovio

Politika | 27.11.2023 | access_time 13:45
Zelenović: Potrebna zajednička borba da se incident na šabačkom mostu nikada ne bi ponovio
Foto: Dragan Gojic
 Kandidat za gradonačelnika Šapca liste "Srbija protiv nasilja" Nebojša Zelenović rekao je danas da je potrebna zajednička borba kako se incident koji se dogodio pre dve godine na šabačkom mostu ne bi opet ponovio.

Zelenović je prilikom razgovora sa građanima u Šapcu izjavio da je danas godišnjica od kako su "naprednjaci unajmili batinaše da napadnu građane koji su mirno protestovali" i dodao da se bori za listu koja će omogućiti građanima bezbedan život.

Kazao je da su se predstavnici liste "Srbija protiv nasilja" okupili kako bi zajedno rekli "ne" nasilju i pozvao građane Šapca da glasaju za listu pod rednim brojem sedam.

Jedan od nosilaca te liste Miroslav Aleksić rekao je da u borbi za normalno društvo obilaze celu Srbiju i da su danas u tom gradu kako bi obeležili godišnjicu sukoba na mostu u Šapcu.

Rekao je da ih vladavina aktuelnog režima stalno podseća na neko nasilje i teror i da zbog toga treba "uzeti sudbinu u svoje ruke".

Dodao je da postoji prilika da se građani izbore za Srbiju koja će brinuti o svojim građanima, za Srbiju bez nasilja, i da ona ne bi smela da se propusti.

Teme