Web Analytics
SSP o napadu na Miketića: Šešeljizacija Srbije u punom jeku - BetaRS

SSP o napadu na Miketića: Šešeljizacija Srbije u punom jeku

Politika | 27.11.2023 | access_time 21:30
SSP o napadu na Miketića: Šešeljizacija Srbije u punom jeku
ssp.rs
 Stranka slobode i pravde (SSP) pružila je podršku Đorđu Miketiću i njegovoj porodici koji je dobio pretnje nakon nastupa predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ga je na Pinku nazvao "ljudskom sramotom" i rekao da rekao da o njemu zna neke stvari "o kojima ne sme da priča".


SSP je u saopštenju naveo da je "Šešeljizacija Srbije u punom jeku" i da u "dobro poznatom radikalskom maniru, ne prezajući ni od čega, napredni radikali napadaju političke protivnike".

"Aleksandar Vučić je sinoć najavio, a naprednjački izvršioci odmah realizovali puštanje u javnost privatnih Miketićevih fotografija. Nekada su to radili da bi se osvetili novinaru Slavku Ćuruviji, pa su slike seksualnog čina njegove tadašnje partnerke štampali na flajerima koje su delili po Beogradu. Danas to rade putem mobilnih telefona i mreža", naveli su u saopštenju.

Uz ocenu "Isti ljudi - iste metode. Ista politka. I posledice", SSP je osudio postupak prema Miketiću uz navod da "normalan život za koji se bore podrazumeva da se nikada nikome ništa slično ne dogodi".


Teme