Web Analytics
Hemofarm u Šapcu otvorio multimedijalnu platformu o održivom razvoju - BetaRS

Hemofarm u Šapcu otvorio multimedijalnu platformu o održivom razvoju

Ekonomija | Izvor: Beta | 28.11.2023 | access_time 16:25
Hemofarm u Šapcu otvorio multimedijalnu platformu o održivom razvoju
Farmaceutska kompanija Hemofarm saopštila je danas da je predstavila građanima Šapca multimedijalnu platformu ŠTADA EKSPO, posvećenu održivom razvoju.

"Svi posetioci ove jedinstvene izložbe, koja se nalazi ispred Hemofarmove fabrike u Šapcu, u prilici su da kroz interaktivne prikaze vide na koji način ova kompanija brine o održivoj budućnosti i kako svako od nas može lično da doprinese", navedeno je u saopštenju.

Generalni direktor kompanije Hemofarm Ronald Zeliger istakao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što su građani Šapca u prilici da pogledaju tu izložbu.

"ŠTADA EKSPO je kreiran da ljudima pruži osećaj, potpuno iskustvo, šta znači održivi razvoj, šta znači kada je farmaceutskoj kompaniji stalo do bolje budućnosti za sve nas. Želja nam je da izložbu poseti što više ljudi, kako bi saznali šta Hemofarm i ŠTADA rade i na koji način doprinosimo borbi za bolje sutra", rekao je Zeliger.

Dodao je da je Šabac veoma značajna proizvodna lokacija u Hemofarm grupi po obimu proizvodnje i broju zaposlenih i da su u njemu trenutno otvorene brojne pozicije za rad.

"Naš tim u Šapcu čini 700 posvećenih ljudi, a samo u prošloj godini proizveli smo 425 različitih proizvoda u više od 29 miliona pakovanja. Renomirani brendovi poput Nizoral šampona i Lecigon gela, proizvode se na našoj lokaciji u Šapcu i isporučuju na tržišta u celom svetu", rekao je Zeliger.

Većina proizvoda iz Šapca namenjena je tržištu EU, a 40 odsto tržištu Zapadnog Balkana, dodao je Zeliger i naglasio da je ŠTADA grupa uložila više od deset miliona evra u novu liniju tečnih formi poznatog brenda Nizoral.


 


 


Teme