Web Analytics
Kovačević (Da se struka pita) pozvao na TV duel ostale kandidate za gradonačelnika Beograda - BetaRS

Kovačević (Da se struka pita) pozvao na TV duel ostale kandidate za gradonačelnika Beograda

Politika | 06.12.2023 | access_time 12:00
Kovačević (Da se struka pita) pozvao na TV duel ostale kandidate za gradonačelnika Beograda
Foto: Nova Da se struka pita

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "Srbija na Zapadu - Da se struka pita" Vladimir Kovačević pozvao je danas ostale kandidate za tu funkciju, uključujući i predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića, na televizijski duel u kom bi predstavili konkretne mere i poteze koje bi preduzeli sa pozicije gradonačelnika.

Kovačević je u pisanoj izjavi ocenio da lokalni izbori u Beogradu 17. decembra "nisu izbori za 'zlatnu loptu' ili izbori u zvanje profesora ili dekana, već biranje čoveka i tima ljudi koji Beogradu treba da donesu viziju o razvitku glavnog grada".

"Dok idu po Beogradu i mešaju Lazarevac i Mladenovac, jer, sem zagušljivih kabineta i bazena sa vodom, slabo šta su i videli u praktičnom svetu, pozivam ih sve na otvoreni duel i debatu, gde bismo ukrstili ideje i razmišljanja, a ne da se troši vreme u kampanji na besmislene teme i vređanja konkurencije zbog drugog i drugačijeg stava", naveo je Kovačević.

Dodao je da pitanja Kosova i francusko-nemačkog plana ne smeju da budu tema lokalnih izbora u Beogradu.

"Takvo zamagljivanje suštine koristi samo lovcima u mutnom koji ceo život koriste za švercovanje u politici bez ijednog jedinog rezultata", naveo je kandidat za gradonačelnika ispred liste "Srbija na Zapadu - Da se struka pita".

Teme