Web Analytics
AIK banka dobitnik dva međunarodna priznanja - BetaRS

AIK banka dobitnik dva međunarodna priznanja

Ekonomija | Izvor: Beta | 07.12.2023 | access_time 15:10
AIK banka dobitnik dva međunarodna priznanja
Foto: AIK banka
AIK banka je danas saopštila da je još jednu godinu za redom osvojila prestižno međunarodno priznanje za Najbolju komercijalnu banku i Najbolju bankarsku grupaciju u Srbiji za 2023. godinu, koje tradicionalno dodeljuje renomirani ekonomski magazin International Banker.

Ova dva značajna priznanja samo su još jedna potvrda uspešnog poslovnog pristupa AIK banke, koji je ovoj domaćoj finansijskoj instituciji omogućio ne samo stabilnost i izuzetnu pouzdanost u poslovanju, već i stalno širenje, jačanje i razvoj, navodi se u saopštenju.

Kako je istaknuto, AIK banka je za manje od dve godine kupila dve značajne banke u Srbiji – najpre Sberbank, a zatim i Eurobank Direktnu, što još jednom ukazuje na veliku posvećenost strategiji daljeg rasta i razvoja.

Iz AIK banka poručuju da će i u narednom periodu nastaviti da neguje odgovoran pristup poslovanju i stabilan rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu u kojoj posluju.

"Banka će nastaviti da neprestano inovira svoje proizvode i usluge, nudeći klijentima još modernije korisničko iskustvo, ali i pružajući stalnu podršku najranjivijim kategorijama stanovništva", navodi se u saopšenju.


Teme