Web Analytics
Šešelj: Ako mi budemo odlučivali, oni koji kažu da je Srebrenica genocid biće kažnjeni - BetaRS

Šešelj: Ako mi budemo odlučivali, oni koji kažu da je Srebrenica genocid biće kažnjeni

Politika | 10.12.2023 | access_time 13:30
Šešelj: Ako mi budemo odlučivali, oni koji kažu da je Srebrenica genocid biće kažnjeni
Foto: Beta/MILOS MISKOV

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da ukoliko radikali budu u prilici da odlučuju na republičkom nivou, svako javno izjašnjavanje da se u Srebrenici desio genocid, kažnjavaće se sa 20 godina zatvora.

Šešelj je u Šapcu, gde je jutros nastavio akciju besplatinog deljenja svojih knjiga rekao da radikali nemaju novca za skupu kampanju jer jedan sekund emitovanja reklame na televizijama sa nacionalnom frekvencijom košta od 80 do 150 evra.

"Mi za to novca nemamo pa smo se odlučili za siromašniju ali efikasnu kampanju", rekao je Šešelj i objasnio da radikali drže tribine po mestima u Srbiji na koje idu istaknuti stranački funkcioneri, dok se on lično trudi da gostuje u što većem broju emisija na raznim televizijama.

"Pored toga odlučili smo da u kampanji građanima Srbije podelimo 20 hiljada mojih knjiga. To je akcija koja je započeta još pre dve godine i u kojoj je do sad već podeljeno oko 120.000 knjiga", istakao je Šešelj.

On je građanima Šapca poručio da ako glasaju za srpske radikale neće pogrešiti.

"Ukoliko osvojimo vlast, subvencionisaćemo poljoprivrednike i preduzetnike iz ovog kraja i na taj način ih motivisati da ostanu na svojoj zemlji. Takođe nama se ne bi desilo kao što je to slučaj sa ovom vlašću, da postupak protiv bivšeg gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića za pljačku pet miliona evra iz budžeta grada zastari, jer taj novac je mogao da bude mnogo pametnije iskorišćen", rekao je lider radikala.

Kompletan materijal možete preuzeti i pogledati OVDE.

Teme