Web Analytics
Vučić u Jagodini obećao mamograf i obnovu bolnice, odbacio kritike opozicije - BetaRS

Vučić u Jagodini obećao mamograf i obnovu bolnice, odbacio kritike opozicije

Politika | 10.12.2023 | access_time 19:45
Vučić u Jagodini obećao mamograf i obnovu bolnice, odbacio kritike opozicije
Foto: Screenshot/YouTube

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Jagodini, na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne stranke obećao da će u obnovu bolnice u tom gradu biti uloženo 48 miliona evra.

On je, na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" naglasio i da će izgradnja brze pruge Beograd - Niš značiti mnogo za dovodjenje investitora u Pomoravski ali i okolne okruge.

Najavio je, do marta, da će i Jagodina dobita mamograf i magnetnu rezonancu, te ukazao da i toaleti u jagodinskoj sportskoj hali moraju da budu promenjeni jer su, kako je kazao, "isti kao i kad je on bio u vojsci".

Podsetio je da su iz Jagodine i okoline mnogi otiušli da rade u inostranstvo a da se "mali broj vratio", te pozvao sve da to urade i dodju u Srbiju.

Prema njegovim rečima, na vlastima je da im stvore još bolje uslove za povrataka i posao u Jagodini i celoj Srbiji.

Zahvalio je javnim ličnostima što su podržali listu izbornu listu oko SNS, odbacio je kritike opozicije te je optužio da "nisu pošteni" i da, kako je kazao, "nemaju ni snove ni ideale".

Kazao je i da je opozicija "nedosledna", te ponovio da ćem svima zajedno, biti potreban jedan dan da se ujedine protiv koaliciije oko SNS- a.

Pozvao je gradjane da izadju na decembarske izbore i podrže koaliciju oko SNS, te im obećao mir prosperiiret i bolju budućnost.

"Sledeće godine pred nama biće godine bolje budućnosti zahvaljujući i reformama koje smo sproveli...za ljude dolazi bolje vreme, svaka kuća će imati veće plate i penzije", kazao je Vučić.

Pozvao je gradjane da glasaju za list "Srbija ne sme da stane" jer je to, kako je kazao, jedina garancija da ćemo sačuvati Srbiju.

Istoričar Dejan Ristić je izrazio zadovljstvo što je, kako je kazao, "deo tima dobrih, vrednih i časnih ljudi, odanih porodici i zajednici."

Doktorka Jelena Drulović je kazala da glavna poruka da je ponosna što živi u Srbiji, te izrazila zadovljstvo sitiacijom u zdravstvu.

Teme