Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 12. decembar 2023. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 12. decembar 2023. godine

Društvo | 12.12.2023 | access_time 08:20
Naslovne strane za utorak, 12. decembar 2023. godine
Foto: Beta/Miloš Miškov

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 12. decembar pišu o predizbornim aktivnostima stranaka pred izbore 17. decembra, o novoj metodologiji reagovanja policije zbog lažnih dojava o postavljenim bombama u školama i o drugim temama.

BLIC - Zbog velikog broja lažnih prijava bombi koje ometaju izvođenje nastave "Policija će pregledati škole svake večeri", piše list. O proglašenju "Najdomaćina 2023." list piše "Glavna nagrada od dva miliona otišla u Dimitrovgrad".

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne stranke u Prokuplju "Smetaću i dalje onima koji bi da ruše Srbiju". List piše o novoj metodologiji rada policije zbog velikog broja lažnih prijava o postavljenim bombama u školama "'Bombe' traže posle časova".

DANAS - List piše da pojedine javne ličnosti demantuju da su potpisale listu "2000+" Srpske napredne stranke pod naslovom "Potpisi podrške Vučiću već padaju na proveri". Lider Dveri Boško Obradović tvrdi "SNS je doživeo fijasko, bez nas nema nove vlasti u Beogradu". Povodom tvrdnji opozicije da su brojni pojedinci zloupotrebili izgradnju saobraćajnice Ruma - Šabac: "Kad se političari ugrade u autoput".

NOVA - List piše ko su akteri afere pranja novca za izgradnju auto-puta "U ekipi koja je delila milione evra i Mali i Stefanović". Intervju sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom "Papićevo pismo pokazalo kako se pljačka država".

INFORMER - "Pobeda ubedljivija nego ikada", izjevio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na predizbornom skupu SNS-a u Prokuplju. "Srbija dobija još 18 vozova", o obnovi železničkog sistema.

KURIR - "Za mene ste vi elita" poruka predsednika Srbie Aleksandra Vučića na predizbornom skupu u Prokuplju.

SRPSKI TELEGRAF - O novom srpskom oružju "Dron osica smrt za tenkove". "Ćuta bio u SNS-u", izjava poslanika te stranke Nebojše Bakareca o lideru Ekološkog ustanka Aleksandru Jovanoviću Ćuti.

POLITIKA - Intervju sa predsednikom SSP Draganom Đilasom "Verujem da ubedljivo pobeđujemo u Beogradu". O predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Prokuplju: "Narod je elita".

ALO - O odnosima unutar opozicije list piše pod naslovom "Đilas gazi sve neposlušne". Teniser Novak Đoković u intervjuu za list "U meni su probudili zver".

Teme