Web Analytics
Bahar: Razočaran sam rezultatima, ali ne i igrom u Ligi šampiona - BetaRS

Bahar: Razočaran sam rezultatima, ali ne i igrom u Ligi šampiona

Fudbal | Izvor: Beta | 13.12.2023 | access_time 22:00
Bahar: Razočaran sam rezultatima, ali ne i igrom u Ligi šampiona
Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras da je razočaran rezultatima u Ligi šampiona, ali da nije razočaran igrom svog tima.

"Mislim da večerašnja utakmica na pravi način predstavlja našu kampinju, igrali smo hrabro i dobro, ali je rezultat izostao. Mogu da budem ponosan na igrače i na klub. Razočaran sam rezultatima u Ligi šampiona, ali ne i načinom na koji smo igrali", rekao je Bahar novinarima posle poraza od Mančester sitija.

Fudbaleri Zvezde porazom 2:3 od Mančester sitija završili su večeras učešće na evropskoj sceni, a Bahar je kazao da ekipa mora da se fokusira na domaće prvenstvo.

"Kao što sam rekao, razočarani smo rezultatima, ali dobro smo se borili... U Bernu je možda bila i naša najbolja utakmica, pa smo izgubili. Mislim da imamo dobar tim i da sada moramo da gledamo na Super ligu. Na prvom smo mestu, moramo da se okrenemo tome. Danas su igrači dali sve što su imali, utakmica je bila u jakom tempu. Sada nam sledi odmor i da se spremimo za Spartak", kazao je trener Zvezde.

Na pitanje novinara da oceni učinak mladih igarča Zvezde, Bahar je rekao da su pokazali "hrabrost i karakter".

"Uz malo sreće mogli su da postignu i gol. (Jovan) Mijatović je pogodio dve stative. Pokazuju da vrede da igraju u ovom klubu. Ponosan sam njihov karkter", rekao je Bahar.

Upitan zašto mladi igrači nisu od početka meč bili u sastavu i da li žali zbog toga, Bahar je rekao da je "utakmica od prvog minuta drugačija".

"Pritisak pada vremenom i kada se utakmcia više otvori oni mogu da pokažu svoje sposobnosti. To smo ove sezone više puta radili", rekao je Bahar.

S druge strane, trener Mančester sitija Pep Gvardiola pohvalio je rad akademije svog kluba.

"Hamilton sjajno igra, posebno jedan na jedan. Napredovao je poslednjih godina mnogo, sjajna utakmica za njega. Bio je vrlo stabilan posle postignutog gola. Jako sam zadovoljan igrom Hamiltona i njegovim debijem. Komplimenti za našu akademiju mladih. Akademija je dobra, dobijam dobre igrače, pomažu nam mnogo, to je postala realnost, da možemo da se oslonimo na akademiju. Za sve mogu da kažem da je bilo dobro", rekao je Gvardiola.

Teme