Web Analytics
Praznični bazar Erste banke 16. decembra u Botaničkoj bašti u Beogradu - BetaRS

Praznični bazar Erste banke 16. decembra u Botaničkoj bašti u Beogradu

Ekonomija | Izvor: Beta | 14.12.2023 | access_time 12:55
Praznični bazar Erste banke 16. decembra u Botaničkoj bašti u Beogradu
Erste banka će 16. decembra u Botaničkoj bašti u Beogradu organizovati Praznični bazar na kojem će moći da se kupe proizvodi koje su napravila ženska socijalna preduzeća, preduzetnice, startap i radni centri organizacija civilnog društva koje su pokrenule ili vode žene.

Ta banka dugi niz godina sprovodi strategiju društveno odgovornog poslovanja, sa fokusom na rodnoj ravnopravnosti i promovisanju najboljeg modela za uključivanje žena u poslovni svet.

"Mi u Erste banci iskreno verujemo da žensko preduzetništvo predstavlja veliki potencijal za dalji napredak našeg društva. Na tom putu, ovim hrabrim ženama potrebna je podrška u smislu edukacije i mentoringa, adekvatnih finansijskih usluga i proizvoda, ali i prostora da predstave svoje proizvode kako bi došli do potencijalnih kupaca", kazala je menadžerka za društveno odgovorno poslovanje, diverzitet i inkluziju u Erste banci Sonja Konakov Svirčev.

Paralelno sa Erste bazarom, u Botaničkoj bašti će biti tradicionalna manifestacija "Novogodišnja humanitarna bašta", u saradnji sa Srpskim filantropskim forumom, u okviru koje se kompanije, organizacije i ambasade takmiče za najlepšu jelku koju su okitili nakon "zakupa" jednog četinara u bašti. 

                                  

Teme