Web Analytics
Obradović: Pobedom protiv Asvela da počnemo godinu - BetaRS

Obradović: Pobedom protiv Asvela da počnemo godinu

Kosarka | Izvor: Beta | 01.01.2024 | access_time 19:30
Obradović: Pobedom protiv Asvela da počnemo godinu
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegovu ekipu ne treba da zavara pozicija Asvela na tabeli u Evroligi i da u predstojećoj utakmici crno-beli žele pobedu, kako bi na pravi način počeli 2024. godinu.

"Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli pošto su oni tim koji je u svim utakmicama, otkako je Poceko došao, pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 20.45 u Beogradskoj areni protiv Asvela, utakmicu 18. kola Evrolige.

Partizan u utakmicu ulazi kao devetoplasirani sa devet pobeda i osam poraza, a Asvel kao poslednji sa dve pobede i 15 poraza.

Košarkaš Partizana Džejlin Smit rekao je da jedva čeka utakmicu pred navijačima Partizana, nakon što je nedavno debitovao za crno-bele u duelu protiv Mornara u ABA ligi.

"Na meni je da izvučem najbolje iz prve odigrane utakmice u dresu Partizana. Imamo isti pristup u svakoj utakmici, tako se pripremamo. Veoma sam uzbuđen zbog prve utakmice pred 20 i više hiljada naših navijača i da osetim njihovu energiju. Imao sam prilike da vidim atmosferu protiv Virtusa i jedva čekam da izađem na teren", rekao je on.

"Asvel jeste na dnu tabele, ali svaka utakmica u Evroligi je teška i važna. Imaju dobar tim, odličnu spoljnu liniju. Spreman sam da im se suprotstavim i u napadu i u odbrani", dodao je Smit.

Teme