Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 4. januar 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 4. januar 2024. godine

Društvo | 04.01.2024 | access_time 09:00
Naslovne strane za četvrtak, 4. januar 2024. godine
Foto: Beta/Milan Timotić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 4. januara 2024. pišu o konačnim rezultatima izbora, misterioznom kašlju koji muči pola Srbije i o košarkaškom derbiju Zvezde i Prtizana u Evroligi.

BLIC - "Ruska zima stiže u Srbiju", o promeni vremena najavljenoj za kraj nedelje. "Nova vlast u Beogradu može tek na leto", Aleksandar Šapić kaže da će se ići na nove izbore ako ne bude većine.

VEČERNJE NOVOSTI - "Englezi spremali scenario za Srebrenicu", ogoljena igra u Podrinju, piše list. List piše i da "naprednjaci imaju čvrst temelj za mandat od čeiri godine".

ALO - "Ministar finansija potvrdio: Ima para i za metro i za EXPO", list piše o ulaganjima planiranim za naredni period.

DANAS - "Režimu samo trebalo priznanje uhapšenih", piše list. List piše i o "pričama o stranom mešanju za unutrašnje potrebe".

INFORMER - List donosi tekst o konačnim rezultatima izbora pod naslovom "Ubedljiva pobeda naprednjaka".

POLITIKA - "Na defileu u Srpskoj 900 policajaca i 200 dronova", piše list povodom dana RS, 9. januara. List piše i da je izražavanje slobodno samo ako je "ispravno".

NOVA - "Uredba o zapošljavanju tera lekare iz Srbije", o zabrani zapošljavanja Vlade Srbije koja je produžena do kraja 2026. Brankica Stanković u intervjuu kaže da se "država uvek povlači pred huliganima".

SRPSKI TELEGRAF - "Doktori u rebusu: Novi simptomi korone su misterija" - o mutaciji korona virusa i načinu na koji se sada ispoljava.

Teme