Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 15. januar - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 15. januar

Društvo | 15.01.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za ponedeljak 15. januar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 15. januar pišu o najvećem godišnjem ekonomskom forumu u Davosu, ali i o početku trke za Belu kuću jer danas počinju unutarstranački izbori za kandidate za predsednika SAD.

BLIC - "Putin šalje Srbe na prvu liniju fronta", srpski plaćenici u ruskoj vojsci pali u nemilost tamošnjih vlasti. List piše i o Novaku Đokoviću koji je sa 36 godina, pobedom protiv upola mlađeg protivnika, otpočeo borbu za odbranu titule na Australijan openu.

VEČERNJE NOVOSTI - "U lov na Srbe i dugim cevima", o zastrašivanju srpskog stanovništva na severu Kosova. List piše i o tome da školski raspust neće biti produžen zbog virusnih epidemija.

DANAS - Region na Putinovom ili evropskom putu", šta očekuje zemlje Zapadnog Balkana u 2024. List piše i da je Saša Milenković, brat inspektora Slodobana Milenkovića, smenjen sa mesta direktora Uprave carine Beograd, jer ga smatraju nepodobnim zbog rođaka koji je otkrio farmu Jovanjica.

NOVA - "Problem oko izbora rešiti kroz OEBS, mirni protesti i pravo i obaveza", rekao američki ambasador za ovaj list.

INFORMER - "Ameri se obrukali u Jemenu", piše list.

KURIR - Pod naslovom "Sunovrat mafije" list piše da su šestorica narko-boseva iz Srbije ubijena, dok su mnogi u zatvoru. "Snaga", piše list o rekordnom ulaganju u Vojsku Srbije.

TELEGRAF - "Tramp kreće u lov na Bajdenovu glavu" o glasanju Republikanaca. "Dolazi 20.000 radnika iz Kenije" piše list o uvozu radne snage.

ALO - "Vučić sa svetskim liderima u Davosu" o sastanku na Svetskom ekonomskom forumu.

POLITIKA - "Pljačka srpske imovine po hrvatskom modelu", u tekstu se tvrdi da Kurti otima resurse od ZSO i povratnika na Kosovo i Metohiju. List piše i da su baze ROSU nelegalno sagrađene na severu Kosova.

Teme