Web Analytics
Ujutru slab mraz, tokom dana oblačno i toplije, mestimično kiša - BetaRS

Ujutru slab mraz, tokom dana oblačno i toplije, mestimično kiša

Društvo | 15.01.2024 | access_time 08:35
Ujutru slab mraz, tokom dana oblačno i toplije, mestimično kiša
Foto: Beta/DRAGAN GOJIC

U Srbiji će ujutru u većem delu zemlje biti slab, na jugu i umeren mraz, a tokom dana oblačno i toplije, mestimično sa kišom, koja će se ujutru ponegde u Sremu, na zapadu, jugozapadu i jugu zemlje lediti pri tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na planinama će tokom dana padati sneg. Кasnije posle podne na severu Vojvodine, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima sa padom temperature kiša će preći u sneg, ali se ponegde u predelima južno od Save i Dunava kratkotrajno ponovo može očekivati i kiša koja će se lediti pri tlu.

Duvaće slab vetar, umeren južni, posle podne u postepenom skretanju na severni. Jutarnja temperatura od minus sedam na jugu do dva na severu, a najviša dnevna od četiri do 10 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno i toplije, povremeno sa kišom. Duvaće slab i umereni južni i jugoistočni vetar, posle podne u skretanju na severni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus dva do dva stepena, a najviša dnevna oko devet stepeni. Кrajem dana i tokom noći sa padom temperature kiša će preći u sneg.

Teme