Web Analytics
Pavlović (NPS): Izbori u Beogradu će se ponoviti, jer onolika krađa ne može bez posledica - BetaRS

Pavlović (NPS): Izbori u Beogradu će se ponoviti, jer onolika krađa ne može bez posledica

Politika | 26.01.2024 | access_time 10:20
Pavlović (NPS): Izbori u Beogradu će se ponoviti, jer onolika krađa ne može bez posledica
Foto: Beta/NARODNA STRANKA

Kandidat za odbornika liste "Srbija protiv nasilja" i potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović ocenio je danas da održavanje novih izbora zavisi od odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da veruje da će izbori u Beogradu biti ponovljeni "jer je mala verovatnoća da onako velika krađa izbora prođe bez posledica".

Pavlović je za dnevni list "Nova" kazao da "prepucavanja" između odbornika sa liste "Mi - glas iz naroda" neće imati značajan uticaj na formiranje vlasti u glavnom gradu Srbije jer se "za sve pita Vučić".

"Verujem da je cilj tog prepucavanja da Nestorović ostane u javnosti prepoznatljiv kao opozicija, iako su on i njegova lista ništa više nego projekat vlasti", naveo je Pavlović.

Nosilac liste "Mi – glas iz naroda" za beogradske izbore Aleksandar Jerković objavio je u sredu na društvenoj mreži Iks da on na decembarskim izborima nije bio na odborničkoj listi Branimira Nestorovića, već na svojoj.

"Kako to da je lista dr Branimira Nestorovića osvojila 4,7 odsto, a lista Aleksandra Jerkovića 5,4 odsto? Dr Nestorović je bio na mojoj listi – ja na njegovoj nisam. Da nije možda zato problem reći da smo bili koalicioni partneri. Da se ne izbegava razgovor možda zbog toga", napisao je Jerković.

Teme

Novo

Društvo

Šta drugi čitaju

Ekonomija

Kosarka

Zelena Srbija

IT