Web Analytics
SSP Novi Sad: Vlast već seli birače za gradske izbore - BetaRS

SSP Novi Sad: Vlast već seli birače za gradske izbore

Vojvodina | 29.01.2024 | access_time 12:35
SSP Novi Sad: Vlast već seli birače za gradske izbore
Foto: Screenshot/YouTube

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Novi Sad upozorio je danas da je u proteklih nekoliko nedelja "naprednjački režim" ubrzao pripreme za "veliku novosadsku pljačku" na prolećnim lokalnim izborima.

Iz tog odbora naveli su da je u poslednjih mesec dana broj birača u Novom Sadu porastao za više hiljada.

"Vlast SNS, SPS i SVM je svesna da gotovo 56 odsto Novosađana nije glasalo za njih, a da su stranke opozicije dobile 18.000 glasova više od njih dok su sami u odnosu na izbore 2022. izgubili 7.300 glasova", naveli su u saopštenju koje potpisuje predsednik tog odbora Vladimir Vrsajkov.

Dodaao je i da je taj odbor formirao poseban pravni tim koji će se baviti "prikupljanjem i obradom svih dokaza o izbornoj krađi".

"Biće podnete krivične prijave protiv svih odgovornih u MUP za postupke prijave prebivališta bez ovlašćenja vlasnika ili prijave na adrese neodgovarajuće za stanovanje, kao i protiv lica odgovornih za podstrekivanje", poručio je Vrsajkov.

Takođe, pozvao je građane da sve moguće neregularnosti vezane za, kako izbore 17. decembra, tako i buduće gradske izbore, prijave na e-mail: prijaviizbornukradju@gmail.com.

Teme