Web Analytics
Rodić želi da osvoji duplu krunu sa Crvenom zvezdom - BetaRS

Rodić želi da osvoji duplu krunu sa Crvenom zvezdom

Fudbal | Izvor: Beta | 12.02.2024 | access_time 12:20
Rodić želi da osvoji duplu krunu sa Crvenom zvezdom
Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić izjavio je danas da veruje da će Crvena zvezda osvojiti i domaće prvenstvo i kup Srbije.

"Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju", rekao je Rodić za sajt kluba.

Rodić je prokomentarisao i povratak Vladana Milojevića na mesto trenera.

"Vratio se i trener Milojević koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti", rekao je bek Crvene zvezde.

Rodić je u subotu na prvenstvenoj utakmici sa Voždovcem zabeležio 300. nastup u dresu Zvezde i postigao gol već u devetom minutu.

"Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao u zlatnu istoriju kluba. Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere", rekao je Rodić.

Rodiću je ovo sedma godina u dresu Crvene zvezde, a do sada je osvojio šest trofeja lige Srbije i tri kupa Srbije sa Zvezdom.

"Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još uvek se osećam "gladno" u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. I sinoć su napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati", izjavio je Zvezdin bek.

Crvenu zvezdu za vikend očekuje gostovanje u Novom Pazaru.

Zvezda je druga na tabeli sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom.

Teme