Web Analytics
Popović: Ako posle izborne krađe SNS preuzme tuđe odbornike, gubi i legalitet i legitimitet - BetaRS

Popović: Ako posle izborne krađe SNS preuzme tuđe odbornike, gubi i legalitet i legitimitet

Politika | 13.02.2024 | access_time 18:40
Popović: Ako posle izborne krađe SNS preuzme tuđe odbornike, gubi i legalitet i legitimitet
Foto: Beta/Milan Ilić

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas da će Srpska napredna stranka (SNS) ukoliko nakon već izvršene izborne krađe odluči da potkupi i preuzme tuđe odbornike u skupštini grada, time izgubiti i legitimitet i legalitet.

Ona je, povodom konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, navela da je jedini koji odlučuje šta će se desiti na toj sednici - predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"SNS nema ni srama ni stida, i u ponedeljak možemo da očekujemo sve. Vučić se jedini pita šta će biti u ponedeljak, ni Nestorović ni Jerković. Zavetnici su praktično zvanično već postali deo SNS", navela je Popović gostujući na televiziji N1.

Ona je navela da SSP u ponedeljak sprema zajednički nastup sa koalicijom Srbija protiv nasilja, ali da komuniciraju i sa Novom demokratskom strankom Srbije (NDSS).

"Branićemo glasove i volju Beograđana. Sve zavisi od Vučića, ali i oni vagaju. Verujem da će se izbori u Beogradu ponoviti, jer Beograd ne funkcioniše", zaključila je Popović.

Teme