Web Analytics
Naslovne strane za sredu 14. februar - BetaRS

Naslovne strane za sredu 14. februar

Društvo | 14.02.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za sredu 14. februar
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. februar 2024. godine pišu o novom pravilniku o ocenjivanju u školama u Srbiji, postizbornim temama oko formiranja beogradskog parlamenta i Pokrajinske vlade, novom stadionu Fudbalskog kluba Crvena zvezda i drugim temama.

BLIC - U tekstu "Nova pravila i za đake i za nastavnike", list piše o novom pravilniku o ocenjivanju. "Nova vlast ili slede novi izbori", o formiranju većine u Skupštini grada Beograda".

VEČERNJE NOVOSTI - O novom pravilniku Ministarstva prosvete u tekstu "Roditelji će nadzirati nastavnike". "Kurti Srbima nudi 'Viber' i bankomate", piše list.

DANAS - "Za odbranu izborne volje najvažniji građani Srbije", smatraju sagovornici lista. U tekstu "Naprednjacima se još ne žuri", list navodi da Igor Mirović ima šansu da ponovo bude na čelu Pokrajinske vlade.

INFORMER - Centralna tema lista pod naslovom "Zlikovci, Đilasovci žedni Vučićeve krvi". Sjajne vesti za građane o ulaganju u brze pruge "Od Beograda do Soluna za šest sati".

KURIR - Kupovinom dela luka u Grčkoj srpska roba bi na svetskom tržištu bila konkurentnija piše list u tekstu "Srbija do Pireja". Novi pravilnik o ocenjivanju "Primedbe na rad nastavnika roditelji više neće moći da prijave anonimno".

NOVA - "Stefanović podneo 11 prijava protiv Bojane Savović zbog ProGlasa", o odnosima u Višem javnom tužilaštvu Beograda. "Marko Đurić viđen za novog šefa diplomatije", piše list.

ALO - Američki obaveštajac potvrdio ono što su dugo krili: "OVK je stvorila CIA". Gnusne uvrede "Đilasovaca" imaju jedan cilj "Prizivaju ubistvo Vučića", piše list.

POLITIKA - Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u intervjuu za list navodi "Zvezdi treba novi, moderan stadion". "Većina nastavnika srpskog jezika bi da ode iz prosvete", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - Papiri Helmuta Kola otkrivaju "Najveća zamka Vatikana za Srbe, kako su rascepali Srbiju i pomogli Hrvatima". Rezultat sastanka Vučića i Micotakisa "Grčke banke se vraćaju u Srbiju".

Teme