Web Analytics
Naslovne strane za petak 23. februara - BetaRS

Naslovne strane za petak 23. februara

Društvo | 23.02.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za petak 23. februara
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. februara pišu o podelama u pokretu "Mi - Glas iz naroda" i evenutlanim novim izborima u Beogradu.

BLIC - "Cveta crno tržište plastične hirurgije", piše list. "Šifra 2 + 2 + 2 vodi Beograd u nove izbore", o podelama u pokretu "Mi Glas iz naroda".

VEČERNJE NOVOSTI - "Repriza izbora u Beogradu u maju?", piše list. "Selimirov pogled ka Ocu našem", nagradu "Meša Selimović" dobio Selimir Radulović za pesničku zbirku "Zapis na stubu, jerusalimskom".

DANAS - "Nestorović je hteo da bude predsednik", o podelama u pokretu "Mi - Glas iz naroda". "Još ima policajaca koji ne služe ni partiji ni mafiji", o policajki Katarini Petrović koja je oslobodjena optužbi za odavanje službene tajne.

NOVA - "Evropa sprema dve misije zbog kradje izbora", piše list. List piše da je lista "Mi - Glas iz naroda" podeljena na tri struje, u tekstu pod naslovom: "Nestorović hoće da formira partiju".

POLITIKA - "Šta je razlog sukoba u pokretu Branimira Nestorovića, novac ili ideja", piše list o podelama u pokretu "Mi- Glas iz naroda". "Nećemo nikome dozvoliti da vežba strogoću na Srbiji", kazala je funkcionerka Socijalističke partije Srbije Snežana Paunović.

KURIR - "Batut": proglašena epidemija malih boginja u Beogradu, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Legija u zatvoru piše scenario za seriju o ubistvu Đinđića", osuđeni komandant JSO otkriva tajne, piše list. List piše: "Vučić s najmoćnijim ljudima u Americi", od njih put vodi do Trampa i Bajdena.

ALO - "Ubila ga tuga za sinom", preminuo otac Dejana Milojevića. List piše da je u Beogradu prodata garaža za 63.000 evra - Samo za bogataše.

INFORMER - "Haos u pokretu čuvenog doktora. Nestorović pravi novu stranku zvaće se Pravi Mi, piše list.

Teme