Web Analytics
CMG proširila usluge aplikacije za onlajn audio sadržaje Junting - BetaRS

CMG proširila usluge aplikacije za onlajn audio sadržaje Junting

Kultura | 28.02.2024 | access_time 08:25
CMG proširila usluge aplikacije za onlajn audio sadržaje Junting
Kineska medijska grupa (CMG) saopštila je da će proširiti usluge svoje aplikacije za onlajn audio striming Junting, lansiranjem 41 novog programa.

Predsednik Kineske medijske grupe Šen Haisijung je zajedno sa zvanicama otkrio nove sadržaje u aplikaciji na konferenciji za medije u Pekingu, 27. februara.

Među novim sadržajima su audio knjige, audio serije posvećene tradicionalnoj kineskoj filozofiji, drami i adaptaciji književnih dela, kao i obrazovni sadržaj skrojeni za decu.

Junting je pokrenut u martu 2020. godine, trenutno ga koristi 260 miliona ljudi. Vredno je istaći da aplikacija ima izuzetno prisustvo u oblasti zabavnih usluga u vozilima, jer usluge Juntinga koristi više od 81 miliona korisnika dok voze.

Ta činjenica Junting čini vodećom audio uslugom tokom vožnje u Kini, ddoaje CMG.

Kao jedini onlajn distributer zvučnih sadržaja SMG, Junting pomoću tehnologija kao što su AI glasovi i "Audio Vivid", pojačava iskustvo korisnika, rekao je Peng Đijenming, član uređivačkog odbora CMG, dodavši da je Junting prva mobilna aplikacija koja nudi trodimenzionalni zvuk domaće produkcije i kompatibilna je sa svim velikim operativnim sistemima pametnih telefona.Teme

Novo

Dogodilo se

Šta drugi čitaju

Zabava

U slikama