Web Analytics
Vučić ponudio da lista SNS za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime - BetaRS

Vučić ponudio da lista SNS za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime

Politika | Izvor: Beta | 03.03.2024 | access_time 18:35
Vučić ponudio da lista SNS za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime
Foto: Beta/EMIL VAS
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je danas Srpskoj naprednoj stranci (SNS) da lista za nove beogradske izbore ponovo nosi njegovo ime.

"Ja, ukoliko vi budete hteli, spreman sam da vam pomognem. Ukoliko niste zainteresovani, hvala vam na podršci do sada", rekao je Vučić obraćajući se naprednjacima na sasatanku beogradskog odbora SNS u voždovačkom centru Šumice.

On je optužio opoziciju da ne sme svoje predvodnike, odnosno kako je naveo - predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da stave na čelo liste uz ocenu da "pokušavaju da sakriju one koji ih predvode".

"Ako već ne smete Đilasa da stavite, hajde hrabro postavite na čelo liste Rota, Šidera, Šenaha. To je vaša lista za Beograd. Na to možete da dodate koga god hoćete - i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno, zato što narod hoće one koji će da se bore za Beograd, one koji će da se bore za ljude", ocenio je Vučić.

Vučić smatra i da opozicija "zna da je lagala" kada je tvrdila da su decembarski izbori "pokradeni".

"Nisu u stanju ljudski ni da prihvatite poraz. Oni i danas znaju da su lagali. Vidite po tome što nema oduševljenja i euforije što su dobili nove izbore, zato što odlično znaju da niko nije ukrao nijedan glas, zato što im je savršeno jasno šta misle ljudi u Beogradu i Srbiji", naveo je Vučić.

Teme