Web Analytics
Pošta Srbije otvorila treći po redu nagradni konkurs za preduzetnice - BetaRS

Pošta Srbije otvorila treći po redu nagradni konkurs za preduzetnice

Ekonomija | Izvor: Beta | 08.03.2024 | access_time 10:05
Pošta Srbije otvorila treći po redu nagradni konkurs za preduzetnice
Pošta Srbije otvorila je danas novi, treći po redu, nacionalni nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena", za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je do 8. aprila otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, saopštila je Pošta Srbije.

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta Srbije će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom zemlje, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Kako je navedeno, sve zaintersovane se na konkurs mogu prijaviti on-lajn na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs , a za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa: konkurspreduzetnice@posta.rs.

Precizirano je da su kriterijumi za ocenjivanje, pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa "100 uspešnih poslovnih žena".

Istaknuto je i da je za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije značajno povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije.

Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Teme