Web Analytics
Parandilović: SNS uništava 'Аnemiju' i 'Čigotu', cilj je da ih kupi Milenijum tim - BetaRS

Parandilović: SNS uništava 'Аnemiju' i 'Čigotu', cilj je da ih kupi Milenijum tim

Politika | 10.03.2024 | access_time 13:50
Parandilović: SNS uništava 'Аnemiju' i 'Čigotu', cilj je da ih kupi Milenijum tim
prt.scr youtube

Narodni poslanik i predsednik pokreta Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je danas da Srpska napredna stranka (SNS) namerno uništava zdravstvene centre Anemija i Čigota, kako bi ih na kraju kupio Milenijum tim, po istom scenariju koji je primenjen u Vranjskoj banji.


On tvrdi da je iz SNS stigla  naredba kojom je zdravstvenim ustanovama praktično zabranjeno da pacijente šalju u rehabilitacione centre u Čigoti i Anemiji, banjama na teritoriji opština Čajetina i Ivanjica.

"Priliv pacijenata koji se šalju na rehabilitaciju sveo se na petinu uobičajenog broja. Razlog koji zaposleni pominju naizgled deluje bizarno, a to je, po izjavama zaposlenih, zato što direktori ovih ustanova nisu po volji direktorke RFZO Sanje Škodrić, za koju se tvrdi da koordiniše svim akcijama. Međutim, radnici opravdano strepe da je u pitanju scenario koji je viđen u Vranjskoj banji, koju je na kraju kupio Milenijum tim", izjavio je Parandilović.

Podsetio je da su bolnice i domovi zdravlja dužni da pacijente šalju u najbližu banju, a ne u Ribarsku kao što se sada dešava.

"Naprednjaci definitivno žele da razore ovu zemlju i sve što su u njoj zatekli, kako bi nakon pada sa vlasti bili većinski vlasnici Srbije i kako bi onima koji dolaze posle njih ostavili prah i pepeo. Moramo ih u tome sprečiti i kao opozicija štititi svakog pojedinca i ustanovu na koje se obrušio Vučićev kartel", zaključio je Parandilović.

Teme