Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 23. mart 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 23. mart 2024. godine

Društvo | 23.03.2024 | access_time 10:15
Naslovne strane za subotu, 23. mart 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 23. mart pišu o terorističkom napadu u Moskvi, o prodaji hotela "Jugoslavija" u Beogradu i drugim temama.

ALO - "Moskovski krvavi petak", o terorističkom napadu u koncertnoj dvorani. "Nole leči povredu", o zdravstvenom stanju najboljeg svetskog tenisera.
BLIC - O odluci novosadskog Centra za socijalni rad: "Ani Mihaljici vraćena deca". Izjava ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona: "Model severne Irske kao moguće rešenje za kompromis na Kosovu".

VEČERNJE NOVOSTI - List na prvoj strani piše o terorističkom napadu u Moskvi, u kojem je, prema najnonovijim podacima, ubijeno najmanje 60 ljudi.

DANAS - "Policija ni za vreme Miloševića nije ulazila u Skupštinu", o tvrdnji stranaka opozicije da je prisustvo policije u sali parlamenta ozvaničilo policijsku državu. Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš smatra da "predsednik suzbija korupciju u klozetu".

INFORMER - "Horor u Moskvi", o oružanom napadu u glavnom gradu Rusije. 

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije "Vučić: Svet je blizu opštem ratu". "Kejt ima rak", o obraćanju britanske princeze.

NOVA - Intervju sa potpredsednikom Narodnog pokreta Srbije Borislavom Novakovićem "Čeka nas kriza ako Ana Brnabić bude deo sukoba, a ne kompromisa". List navodi da je kompanija "My investment" bila jedini učesnik javne licitacije za poznati hotel, u tekstu "'Milenijum tim' kupio hotel 'Jugoslaviju' za 27 miliona evra".

POLITIKA - "Više desetina mrtvih u koncertnoj dvorani", o terorističkom napadu u Moskvi. Intervju sa direktorom "Rostrudničestva" Jevgenijem Primakovim: "Zabrinuti smo zbog teške situacije u kojoj se nalazi Vučić".

SRPSKI TELEGRAF - "Moskva pliva u krvi" o terorističkom napadu u koncertnoj dvorani u Rusiji. 

Teme