Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 8. april - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 8. april

Društvo | 08.04.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za ponedeljak 8. april
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj, o razmatranju vraćanja smrtne kazne, predstojećim izborima i drugim temama.

ALO - List piše o poseti Vučića Francuskoj "Susret od ogromnog značaja za Srbiju!".

BLIC - "Vučić i Makron: 14 tema na stolu", o predstojećem sastanku predsednika Srbije i Francuske. Sagovornici lista o politici i veštačkoj inteligenciji govore u tekstu "Kako ćemo znati šta je laž, a šta istina".

VEČERNJE NOVOSTI - "Vučić na nišanu mafije", o tekstu podgoričkih Vijesti i izjavama v.d. direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA). "Država brine, ali nisu svi zabrinuti", o mladim osobama sa hendikepom. "Veće plate i penzije pre kraja godine", navodi list.

DANAS - O odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u tekstu "Ivica Dačić postao 'šef' i 'novi lider'". "Vraćanje smrtne kazne ne bi smanjilo broj krivičnih dela", smatraju sagovornici lista.

INFORMER - "Vučić: Tražiću od Makrona da Srbiji proda 12 'Rafala'" o poseti srpskog predsednika Francuskoj.

KURIR - "Efikasno", list piše da je koalicija oko Srpske napredne stranka prva predala izboru listu za lokalne izbore u Beogradu, raspisane za 2. jun.

NOVA - Član Privremenog organa grada Beograda Vladimir Obradović u intervjuu za list kaže "Očekujem da SNS pokrade izbore više nego ikad, neka to urade sami". "Pričom o uvođenju smrtne kazne, Vučić se igra sa emocijama građana", piše list.

POLITIKA - Ambasadorka Švedske Anika Ben David u intervjuu za list navodi "Prvi zadatak je pomoć Srbiji da pristupi EU". V.d. direktora preduzeća "Autoputevi RS" Nedeljko Ćorić za list kaže "Jednim TAG uređajem po Srpskoj i Srbiji". "Bezbednost predsednika prioritet svih službi", o navodnoj ugroženosti predsednika Srbije i Skaj prepiskama članova kriminalnih klanova.

SRPSKI TELEGRAF - "Poseta svih poseta", o poseti Vučića Francuskoj.

Teme