Web Analytics
PSG: Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića - BetaRS

PSG: Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića

Politika | 23.04.2024 | access_time 12:10
PSG: Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića
Foto: Beoinfo/Miodrag Todorović

Predsednik beogradskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) Stefan Simić ocenio je danas da Beograd "neće preživeti" još jedan mandat Aleksandra Šapića i da će se ta stranka boriti da spreči dalje uništavanje grada.

"Najnovija vest je da će Šapićeva bahata politika i nestručno i nesposobno vođenje grada verovatno koštati novih 17 miliona evra građane Beograda", rekao je Simić komentarišući informaciju da je kompanija "Kentkart" koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila grad i zahtevala odštetu.

Naveo je da je poznata afera Šapićevog šefa kabineta Nenada Milanovića koji je pokušao da ponudi mito predstavnicima kompanije Kentkart i od njih na taj način iznudi promenu ugovora.

"Ti snimci na najbolji način pokazuju suštinu vlasti Srpske napredne stranke u Beogradu, lični dilovi, milioni koji se rasipaju, a grad trpi i ne funkcioniše", dodao je Simić.

U predizbornoj decembraskoj kampanji, Aleksandar Šapić, kako je Simić naveo, nije propustio priliku da slaže da je novoosnovana firma za gradski prevoz za tri meseca prodala 1,2 miliona karata više od Kenkarta u istom period, što su iz firme odmah demantovali obelodanivši podatke da su u istom periodu prodali mnogo više od Šapićeve novoosnovane firme i sada su laži, muljanje, zamazivanje očiju građanima došle na naplatu.

"Hvalio se Aleksandar Šapić u decembru da 'Kentkart' nije preživeo njega, a mi sada moramo da kažemo da Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića", zaključio je Simić.

Teme