Web Analytics
Naslovne strane za nedelju, 28. april 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za nedelju, 28. april 2024. godine

Društvo | 28.04.2024 | access_time 11:10
Naslovne strane za nedelju, 28. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. april pišu o odlaganju glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, o rasprodatim turističkim aranžmanima za predstojeće praznike, Beogradskom maratonu i drugim temama.

BLIC - Klimatolog Vladimir Đorđević: "Sledi decenija vremenskih ekstrema". U vodiču za buduće mladence list navodi: "Za prosečnu svadbu bar 15.000 evra".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o odlaganju glasanja o Rezoluciji o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama: "Velika pobeda Srbije i Vučića bez presedana".

INFORMER - "Zapad odložio glasanje o Srebrenici jer ne može da obezbedi većinu?!", o pomeranju glasanja koje je prvobitno planirano za 2. maj.

KURIR - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u intervjuu listu kaže: "Naš državni vrh će nastaviti da se bori za istinu i pravdu". List piše da je košarkaški trener Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom i da će ostati u tom klubu još dve sezone.

ALO - List piše da pokret "Kreni-Promeni", koji je najavio učešće na junskim izborima u Beogradu, Novom Sadu i još nekoliko mesta, "finansiraju strane organizacije". "Praznik trčanja u Srbiji", o Beogradskom maratonu na kom učestvuje više od 2.000 takmičara.

POLITIKA - Razgovor nedelje sa direktorom Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Milovanom Bojićem: "Istorijsku šansu za saradnju sa Kinom ne treba propustiti". U Temi nedelje list piše da su rasprodati aranžmani za predstojeće praznike "Dolinom vekova za dane odmora".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Rusije o vojnim operacijama u Ukrajini "Putin: Do jula osvojiti tri grada". List piše da je kosovski premijer Aljbin Kurti "u panici" jer diplomatska borba predsednika Srbije Aleksandra Vučića daje rezultate.

Teme